18 de set. 2009

Making off: Amor en Tokyo

Bones gent!!!

Sé que fa temps que no dic res i que molts no llegireu pas aquesta entrada, però uns quants del viatge em van dir que fes un post amb el "cómo se hizo" de l'entrada d'Amor en Tokyo, així que aquí penjaré algunes fotos divertides que es van fer el dia del postatge i el que se'ns va passar pel cap fer això.

Primer de tot, fotos del dia que vam visitar Ueno i la Todai, que és quan ens vam separar del grup i vam fer la gràcia de que, al trobar-nos als altres dos, començar a perseguir-los a veure què feien. Així, els vam començar a fer fotos al començar a planejar l'entrada i notícia, ja que ens divertíem molt.


Com que estàvem pendents de que no ens veiessin, algun cop havíem de començar a córrer perquè no ens trobessin i s'aixafés el plan.



Aquí la foto dels que han fet el montatge, on falta l'Alberto, que és el que fa la foto.

Per acabar, fotos del dia que vam fer el montatge del blog. Vam haver d'esperar a alguns dies que no hi hagués problemes com que estiguessin de més mal humor o amb poques ganes, i també al fet que sempre estaven a prop i no podíem, així que a l'hostal de Kyoto vam aprofitar que teníem internet a les habitacions, per anar un dia i allà tancats sense ells dos, planejar tot el text i les imatges, fent-ho entre tots, ja que va ser idea conjunta de la resta de gent del viatge :P





Bé, no és gaire cosa, però aquí teniu algunes fotos divertides ^^

Suposo que als dos implicats no els importarà això, ja que sembla que no els va importar massa quan van veure el blog amb la notícia...

Deixo per finalitzat aquest blog, a menys que demanin alguna cosa que falti...

La setmana que ve penjaré alguna foto del viatge nou que faré a les Seychelles, on marxo diumenge :)

Fins aviat!!! ^^