30 de jul. 2009

Dia 5: Mercat del peix, parc Hama-rikyu, Ginza i Palau Imperial

Quin cansament i quina calor!

Avui ha estat un dia complet i que ha acabat amb nosaltres!

Hem fet moltes coses i caminat molt, a part que feia un sol impressionant i una calor horrible des de primera hora del matí.

Ens hem llevat molt d'hora per poder anar al mercat del peix, tot i que no a la subasta, ja que per això haviem d'agafar el tren de les 5.15 i era massa d'hora...

Quan arribes, et dóna la sensació d'estar al lloc que no toca i molestar, ja que només passen toros que van amb pressa i corrents que si no vigiles, el més segur és que t'atropellin i ni es donin compte.


Per tant, amb una mica de compte, hem anat mirant les paradetes i donant una volta, i realment és interessant, ja que hi ha molt de rebombori i merder allà al mercat.




Un cop hem sortit, l'Òscar i el Domingo han entrat a una paradeta a menjar una mica de sushi, optant per aquest menú a compartir, i que a més tenia la mateixa presentació pràcticament i han quedat molt satisfets :D


Sobre el tema mosquits... ahir vaig ensenyar la cama de la Laura, que tenia moltes picades. Doncs avui la cama de la Sandra, que les picades s'han convertit en bullofes i està que no aguanta, ja que té alguna reacció alèrgica que fa que li surti això...


Un cop hem acabat amb la visita, hem anat al parc hama-rikyu que hi ha al costat a descansar i donar un passeig. És realment preciós i des d'algun costat es podia veure un trosset de la torre de Tokyo.


Cada cop que hi ha una font, parem tots per poder omplir l'ampolla ja que bebem moltíssima aigua.


I cada cop que hi ha un raconet o algú es despista, Miss Golden Ass (Cul Daurat) aprofita per aposentar el culet al terra o on pugui xD










Aquesta imatge és d'un edifici que he vist mentre ens dirigiem a Ginza, i que em fa gràcia, ja que hi ha molts edificis estranys.


Quan ja hem acabat, ens hem dirigit a Ginza, on ens hem trobat amb l'Àlex, que ha vingut més tard per poder anar a comprar una càmara de fotos i dormir una mica més.


Aquesta és una foto de l'edifici d'Apple Store per fora, que per la nit té la pometa amb llum i queda molt xulo llavors :D


Avui per dinar... hamburgueses!!! tenien una pinta impressionant i a més estaven boníssimes! les patates estaven fetes al punt exacte i molt finetes, tot molt bo, tot i que una mica caret pels preus que tenen allà.


Quan hem parat al lavabo, he vist lo cremada que realment estava, aquí teniu una prova xD tot i que ara estic algo més vermella després de dutxar-me...


Com que el Palau Imperial tancava, hem decidit anar allà deixant la Lego Store i el Pokemon Center per més tard, pel que ens hi hem dirigit una estoneta. El palau en sí està tancat exceptuant dos dies a l'any, pel que només hem pogut visitar els jardins, però realment, és tot molt maco i es nota que es de l'emperador i els diners que té xD





Aquí, una mostra del cel blau sense cap núvol que feia, i el perquè estem tots cremats, excepte la Sandra, que està morena, com l'Alberto.


Una curiositat és que hem vist que molts japonesos porten una tovalloleta al coll per aixugar-se la suor, ja que fa molta calor.

Un cop hem vist tot el palau, hem tornat a Ginza, veient ja alguns edificis iluminats.


Hem anat a l'edifici de Sony, on al baixar amb l'ascensor ens hem equivocat d'un pis, i hem baixat un per sota del que tocava, i al voler pujar al pis de dalt per les escales, ens hem trobat amb que quan trepitjaves l'esglaó, aquest sonava! fent que l'escala sencera fos com un piano gegant.

Hem estat fent vídeos i el tonto, que ja penjaré més endavant quan torni si puc. Realment ha estat divertit. Algunes fotos:




Com que no trobàvem el Pokemon Center i el Lego Store, hem anat a l'Apple Store de nou ja de nit, que té Internet.


Hem vist que el Pokemon Center estava més lluny del que pensàvem i anirem un altre dia, i el Lego Store no és de Lego només, sino que és un edifici de joguines on té un apartat de Lego i abans tenia el lletrer de la porta amb el logo de Lego, que ara no té i per això no ho hem vist.

Aquesta botiga era gegant i súper maca, amb molt peluixos que eren a més gegants. Algunes fotos d'alguns ben macos.




Llavors al segon pis, hi havia una petita zona per Lego, però que realment tenien coses semblants a les de Barcelona i no hi havia gaire cosa tampoc. Diumenge anem a Odaiba, on sí que hi ha una que esperem que sigui més gran ^^




I per acabar, una última imatge de Ginza de nit.

3 comentaris:

MrBlonde ha dit...

- El peix no mola xD
- La cama de la Sandra fa molt mala pinta!!
- L'Apple Store mola
- Wala t'has torrat que t'hi cagues!!! Tornaràs morenaza.

Gina Contel ha dit...

wwwwwwwwwwooooooo els peluixos dels osets sonn genialssssssssssssss

segur que el oscar trobara algun pedobear per alla per pervertirvos a tots xddd

Unknown ha dit...

Pobre Sandra... fa mala pinta!! ja es posa algo??
molt xules les fotos miriam.. es casi com estar al japo xD t'agraden els peluixos e?? un peto