28 de jul. 2009

Ja estem a Japó!

Bones!!!

Sé que he trigat en postejar per aquí, però pensava que tindria internet a l'habitació pel que podria estar tranquilament des del llit penjant fotos i fent les coses, però només hi ha internet a la sala d'estar pel que arribant tard i llevant-nos relativament d'hora no he pogut penjar res encara...

Així que espero poder dir alguna coseta cada dia però per si de cas no puc, que sapigueu que estic bé i podeu mirar els blogs dels altres dos companys que ja us vaig dir..

Resum fins ara:

El vol va ser una mica pesadet.. dormies malament i tot i semblar dormir molt, en realitat no dormies gairebé res. A més, pel meu gust el menjar era bastant dolent excepte el sopar, que al ser amb quantitat, doncs va donar per omplir una mica més la panxa. A part d'això, tot molt bé i sense problemes.






El segon dia, dilluns, vam estar donant una volta per Akihabara a la tarda, ja que pel matí vam estar canviant moneda, arribant a l'hostal i tota la gresca corresponent, així que ens va quedar menys temps per fer cosetes i a més estavem molt cansats de no dormir pràcticament res en dos dies.





El tercer dia, que és avui ja que ara aquí són les 23h (pos acabat a les 00.55 casi), ha estat molt productiu i cansat.

Per començar, hem esmorzat a l'hostal tranquilament, i hem marxat cap a Asakusa, on hem visitat el temple i el mercat que hi ha on ha hem vist moltes coses frikis i maques.






Seguidament, hem anat cap a Ueno, on hem estat pel parc, hem visitat un cementiri i també hem anat a la Todai, perdent-nos pel camí i dividint-nos en dos grups.





Pel tema menjars, els fideus i saber demanar carn són els nostres aliats, ja que a la majoria no ens agrada el fet d'escollir un menjar raro sense saber què és o quina pinta té xD



Bé, aquest és un resumet, sento no poder dir més o més concret i ben fet, però és tard i demà ens hem de llevar d'hora per anar a Shibuya a esmorzar, a més el eeePc no va massa ràpid i la connexió a internet està massa compartida per poder anar ràpid...
A veure si trobem un lloc occidental per menjar algo que no siguin torrades de l'hostal xD

Petons a tots!!!!

P.D. tinc mooooltes fotos, però pujar-les és mortal, pel que ja les pujaré des de casa tranquilament totes quan torni, oks? Petons!

1 comentari:

David ha dit...

M'alegro que t'ho passis molt bé.
Les fotos són molt bones.