6 d’ag. 2009

Dia 12: Kamakura i Yokohama

Avui dia complet i amb coses diferent, a part de mooooltes compres per part de tots! XD

Primer de tot hem anat a Kamakura, que és on hi ha el buda més gran de tot Japó.
Allà simplement hi havia el buda i tot de botiguetes on hem comprat de tot, ja que hi havia coses molt maques i hem aprofitat tots, ja hi ha alguns regalitus! ^^

Us deixo algunes fotos del buda i Kamakura!








Un cop ens hem acabat d'arruinar-nos i tal, ens hem dirigit a Yokohama, on hem dinat al barri xinès (la meitat del grup ha dinat molt bé i a l'altra meitat no ens ha agradat massa, la veritat) i tot era de pandes! Totes les botigues estaven plenes de pandes ja sigui en peluixos, targetes, bolsos, etc....

Abans d'això, hem passat per davant de l'estadi de bèisbol del Yokohama, on al fons hi havia un edifici amb el cartell de YMCA i hem fet aquesta foto graciosa :D


Pel mig de les ciutats està ple de zones verdes tipus bosquets o parcs amb molts arbres, fent molt de contrast, però agraït i molt maco.







Aquesta és l'entrada al barri xinès, on tot eren carrerons plens de botiguetes i restaurants. Com he dit, hem dinat aquí, la meitat molt bé, però l'altra ens ha semblat més dolent i no ens ha agradat massa el que hem dinat.



Us deixo un vídeo que hem fet a la taula giratòria que estàvem alguns amb la càmara, en el restaurant xinès :D

Vídeo

Quan hem estat farts de tants pandes (tot eren pandes, no hi havia més que pandes!) hem anat cap al port, on hi ha un petit "parc d'atraccions", i pel camí hem fet algunes fotos i ens hem parat a un espectacle d'un noi que feia malabarismes i una petita actuació al carrer, realment molt entretinguda.


El cel estava realment preciós, mig ennuvolat i mig aclarit.





Quatre de nosaltres hem pujat a la nòria que hi havia, molt alta, i hem fet algunes fotos:





Això és una montanya russa que entra dins de l'aigua, però era careta i no hem pujat :(



I doncs res més, demà toca anar a Kawagoe, un poble que no es va veure afectat per la guerra i segueix en el mateix estat que fa uns anys.
Com que no hi ha molta cosa, anirem una mica més tardet, i si podem, anirem per fi a la torre de Tokyo, que entre una cosa i altra encara no hem pogut anar.

Ens veiem demà! Petons a tothom!