23 d’ag. 2009

Dia 29: Hiroshima i Miyajima

Bona nit!!!

Avui hem fet un viatge llarget de dues hores per poder anar a Hiroshima i a Miyajima, ja que val molt la pena tot que tinguin poqueta cosa per veure...

Primer de tot hem anat a Hiroshima, on el principal "interés" és l'edifici que va quedar en peu a la bomba atòmica, on es veu totalment com va quedar tot destrossat i és espectacular la sensació que deixa el fet de veure l'edifici amb escales totes retorçades, i parets mig destrossades.







Després hem donat una volta pel parc i la zona, on hi havia molts monuments o recordatoris als morts de la bomba.


Aquesta és una placa que explica que en aquest lloc és on va caure la bomba, tot i que no va explotar al terra, sinó uns metres més amunt.


Aquest monument és bastant "macabre", ja que en la muntanyeta que hi ha, és on estan les cendres de tots els cadàvers que van incinerar.


Des d'aquest lloc, es podia fer una foto des d'on es veia l'edifici en runes i una flama engegada que tenien, quedant tot en línia recta Us deixo foto del lloc i de com queda la foto feta.



Un cop hem acabat de donar una volta per Hiroshima, hem agafat un tren i un ferri fins a Miyajima, que l'únic punt d'interés que hi ha és la Torii que hi ha. És una Torii diferent ja que és bastant més gran de les normals i també que quan puja la marea, queda coberta per l'aigua, fent que sigui molt maca. Per aquest motiu, és el tercer lloc més fotografiat de tot Japó. El problema està en que la imatge maca és amb l'aigua cobrint la porta, però fins les 23.44h no pujava la marea, pel que no hem pogut veure-la així :(

Lo bo? que hem pogut baixar a baix, i arribar fins a ella i fer-nos algunes fotos.




A Miyajima també hi havia cèrvols, però aquests són més "salvatges" i es tiren més a sobre teu a la mínima que poden sospitar que duus algo. Quan hem volgut treure els paraigües de la bossa, ens han començat a perseguir pensant que duiem menjar.


Al marxar hem vist aquesta femella amb la seva cria, realment molt macos :D


Demà últim dia a Kyoto, ja que marxem demà passat cap a Tokyo de nou.

La sensació que ens ha deixat Kyoto? Molt maco, però han valgut més la pena les excursions que hem fet que el propi Kyoto, sobretot al comparar-ho amb Tokyo, que és molt més diferent i espectacular. Tot i això, Kyoto té zones molt maques i diferents, impossibles de trobar al mig de Tokyo, i per això val molt la pena visitar-ho.

Demà compres per aquí, a veure si trobo un yukata que m'agradi, ja que ja hem fitxat un carrer a Gion comercial, que hi ha botiguetes amb molts de diferents i a més baratets. A més a més, hi ha rebaixes, pel que ajuda a ser més barat :D

I per acabar, felicitar al meu cosí Jordi i a l'Aidil, que ahir es van casar i espero que tot els vagi molt bé i siguin tant feliços com fins ara i més i tot ^^

Molts petons a tots!!!