19 d’ag. 2009

Dia 25: Osaka

Nanit!!!!

Avui Osaka i per fi ens hem llevat algo més tard!!!! :)

Ens hem llevat tranquilament i hem anat a Osaka, que està a 15 minuts o així de Kyoto amb Shinkansen.

Hem anat amb tren després a Osaka estació, ja que el Shinkansen para més lluny, i al baixar ens hem trobat que hi havia un Yodabashi, igual que el centre comercial que hi ha a Akihabara, pel que ens hem parat a mirar una mica el que hi havia.


Quan hem acabat, hem anat a un edifici que els últims pisos eren com un mirador, baixant per unes escales mecàniques que les parets eren de vidre, fent de mirador també.



Vistes des de l'últim pis.




Les finestres eren xules, així en forma de rodona i tenien un replà, pel que hem començat a fer-nos fotos tontes, a veure que sortia. Ens ho hem passat molt bé fent així el tonto, més que visitant el mirador en si... :P

Us deixo algunes de les fotos que ens hem fet :D







Les escales mecàniques que baixen a l'altre mirador.



Aquesta font és molt maca, estava al carrer, i era xula :)


Després hem anat al castell d'Osaka, que no hem entrat ja que ja anirem al de Himeji. Però tot i això ens hi hem parat, ja que hi havia unes paradetes que feien boletes de pop.



Imatge típica de les boletes de pop.


La parada que feia les boletes, com ho preparen. L'Osu m'ha deixat provar una boleta abans de comprar-les, per assegurar-me que m'agradaven i no comprar el pack sencer si no m'agradaven. El gust era molt bo, tot i que la textura no m'ha acabat d'agradar, ja que la pasta era gelatinosa i una mica així, pel que he preferit no menjar-ne més :(
Però les he provat!!! :)



Un edifici que hi havia al carrer, que m'ha fet gràcia.


Després hem anat al Den-den town, la zona que representa que és com un Akihabara, però resulta que els dimecres les botigues solen tancar i no hi havia molta vida, però tot i així, hem passat pel centre comercial que us ensenyo, i pels carrers de la zona, mirant botiguetes.


Poses un espai al nom de sota, i tens Mataró xDDD


Al costat hi ha un riuet, que per llàstima estava tot el voltant en obres, pel que no es veia com a les postals... Hem passat per un carrer famós, però a l'estar tot tancat no hi havia ningú.



Hem tornat cap al Yodabashi, i hem entrat a un vagó de només dones, fent que l'Alex (anàvem només la Laura, Eva, Alex i jo, ja que preferíem tornar al Yodabashi i hem anat pel nostre compte) hagués de marxar perquè no ha volgut entrar.



Després ens hem trobat tots, i tots menys la Jenni, Osu i Sandra hem tornat a l'hostal, per poder posar una rentadora i fer les coses amb calma, ja que ells anaven a un mirador de nit. Una foto del Shinkansen per dins :D


He de dir que m'he comprat una maleta petita per poder posar coses i anar més còmoda, així que aniré millor per tornar :D

Demà toca Nara, amb molts cèrvols per la zona!!!

Petons!