18 d’ag. 2009

Dia 24: Kyoto i Kobe

Bona nit!

Avui hem mig acabat el que faltava de Kyoto, anant a un castell, els jardins del palau imperial i al mercat d'aliments que hi ha.

El primer de tot ha estat el castell, molt maco per fora, i per dins....


TANCAT!

Si, just avui tancava (solen tancar un dia a la setmana) i no hem pogut entrar, a veure si anem un altre dia.


Seguidament hem anat als jardins del palau imperial, que s'ha fet molt pesat, ja que no hi havia res per veure i el terra era de pedretes, sent molt aburrit i pesat estar allà caminant sense res a veure sota el sol impressionant que fa aquests dies.




Al sortir dels jardins ens hem dirigit al mercat d'aliments, i pel camí hem trobat un templet que feia alguna cerimònia, encara no sabem de què.



Així, només falta anar al camí de les portes Torii i tornar al castell, ja que no hem pogut entrar :(

Cames de picades!!! De qui són aquest cop? Doncs de l'Eva, que el recompte d'ahir eren 21 picades... avui s'ha posat repelent i màxim tindrà dues picades més, esperem...

Han acribillat de nou a la Laura, la Sandra aguanta algo més però li està sortint una altra bullofa al costat de les que li havien sortit, i l'Eva, que ja veieu com està...
La resta no tenim massa picades, jo unes tres o així, però molt petites i que duren dos dies només, no em piquen mai els mosquits :D
L'Alberto i la Jenni tenen alguna també, però no gaire comparat amb l'Eva xD


Al final, hem anat a Kobe a dinar, per poder menjar vaca de Kobe, que està considerada la més bona del món :D


En el centre comercial de la foto de dalt, hi ha molts restaurants de menjar diferent, i una zona que semblaven carrers dins del propi centre, com aquesta imatge.


Hem entrat a un restaurant que recomanava la guia de l'Osu, menjant un menú per 5566 yens (uns 44 euros.... si, car XD), que estava moooolt bo.




Aquest és el menú que ens hem demanat. Les úniques que no han vingut han estat la Jenni (no menja vaca), i l'Eva i la Laura que no els feia molta gràcia.


El restaurant tenia 3 zones amb cuina on et feien el menjar davant teu mateix, tenint el cuiner fent el menjar mentre tu vas menjant els plats que et porten, i posava el menjar a poc a poc, de manera que sempre menjaves el menjar calent.



















Després al costat se'ns han posat uns mallorquins, de manera que hem tornat a veure com començava a tallar la carn en trossets per separar les parts i repartir-ho tot bé.



Aquí la gran clavada!!!! 40.458 yens per 7 persones, que són uns 311 € xDDD

És un menjar molt car, però només un cop estarem aquí, així que ens ho hem menjat.


Un cop acabat el gran menjar, hem anat a un muntanyeta (de nou) que hi havia al costat, pujant a un mirador que pel camí tenia una cascada.







Aquests lavabos m'han fet gràcia per la forma que tenien (si, sempre faig fotos als lavabos xD).


Al baixar hem vist un porc senglar! L'Eva ha fet un soroll i ha marxat, però després al baixar del telefèric tornava a estar per allà.


Després hem baixat perquè se'ns feia tard, i hem pujat a dalt de tot en telefèric, veient vistes de tota la badia de Kobe.




Hem baixat de dalt la muntanya i hem anat a un espectacle de llums que feien a la badia, ja que ho hem vist i hem pensat que podia ser maco. Estava acompanyat de música jazz i ens pensàvem que serien focs artificials, però no ha resultat ser així... tot i això, era molt maco :D






Ja per acabar hem anat a l'estació de nou, trobant-nos amb un petit problema...

Amb el Japan Rail Pass (targeta que tenim pel transport) podem agafar sense pagar ni reservar qualsevol tren de la companyia JR, excepte els trens de tipus Nozomi.

Què passava? que l'únic que podíem agafar per tornar a Kyoto era un Nozomi!! Ens hem arriscat a pujar, ja que a la zona de seients no reservats no sol passar el revisor, però teniem por que al sortir ens diguéssin algo, ja que no passava cap tren dels que podem agafar en aquella hora, de manera que es podrien haver donat compte... però per sort no ^^

Us deixo una foto d'aquest tren d'alta velocitat.


Demà anem a Osaka, per fi una mica més tard, que portem 4 dies caminant sense parar, fa moltíssim sol i estem molt cansats.

Allà mirarem de provar les boletes de pop típiques i hi ha també un barri estil Akihabara, així que anirem a donar una volteta :D

Petons i records a tots!!!!

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola Miriam, espero que despres de la clavada am la carn del restauran us haigi agradat dons no ho dius.
Fins habiat

Keromi ha dit...

Jajajaja, si, si que m'ha agradat!!!

Les verdures no les he menjat, per suposat... però la resta tot moooolt bo!!

Petons!