17 d’ag. 2009

K's House Kyoto

A Kyoto ens allotgem al K's House Kyoto, ja que el Masumi (un company de la uni) ens el va recomanar.

Realment està molt bé, aparença molt millor que el Sakura i més "pijo", però també té algunes coses pitjors, tot i ser més maco.

Està en un carreró igual que el Sakura Hostel, i està a uns 10 minuts aproximadament de l'estació de Kyoto (el Sakura està a uns 10 minuts de l'estació de metro Asakusa).




Una cosa molt diferent del Sakura és que a l'entrada has de treure't les sabates i que et donen una taquilla per deixar-les, ja que per dins de l'hostal has d'anar amb espardenyes o bé descalç, no pots dur sabates de l'exterior....

Les habitacions són molt semblants a les del Sakura, 3 lliteres, però no hi ha taquilles. A canvi, hi ha uns calaixos a sota de les lliteres per deixar la maleta i les coses ben posadetes.

Els llits són més durs i incòmodes, i el sostre més baix, però igual que abans... per dormir 8 hores màxim al dia, ja estan bé :D



Estem en un 6é pis les noies i en un 3er pis els nois, ja que eren dues reserves separades i ens han separat.

Aquesta és una imatge del passadís del 6e pis, al qual gairebé només es pot accedir per ascensor, ja que l'escala d'emergència a vegades està com tancada o algo i no podem baixar per escales, ja que no n'hi ha.

L'ascensor aquest és una porqueria, ja que triga moltíssim sempre i fa que anem super lents per pujar i baixar :(


A cada pis hi ha un lavabo. En el cas del 6e pis, hi ha 3 lavabos i tres dutxes, tot i que això és per tot el pis, on hi ha 11 habitacions si no recordo malament.

Amb això que passa? Doncs que si nosaltres soles ja som 6, dutxar-se nois i noies d'una planta sencera de 11 habitacions al matí pot ser un "cachondeo", i és el que és....

Ens llevem una estona abans per assegurar-nos dutxar-nos sense problemes, cosa que abans no feia falta habitualment.

En el Sakura, en canvi, hi havia dos lavabos, un de nois i un de noies, amb dues dutxes cadascun, però només erem 5 habitacions aproximadament, pel que eren 4 dutxes en total per pis i menys persones, cosa que anava molt millor.




A la planta baixa hi ha un bar, tot maco i també pijo, per variar, però molt maco, encara que gairebé no l'hagi trepitjat, ja que anem al menjador a menjar coses que comprem.





A la planta baixa també hi ha un trosset per fumadors, a l'aire lliure.


A la planta 2 hi ha el menjador, el qual està molt millor que el del Sakura, ja que hi ha dos sofàs molt més gran, una taula estil tradicional amb tatamis per menjar i taules normals per poder menjar normal o estar amb el PC, etc...


La cuina és molt més gran i té tres neveres enlloc de dues petites, on pots deixar també com al Sakura coses que hagis comprat, com llet o menjar.


Imatge d'un dels dos sofàs i la taula tradicional amb tatamis.


L'altre sofà del menjador.


A la mateixa planta també hi ha una terrasseta, amb unes taules per poder jugar a cartes, estar a l'aire lliure o fer el que vulguis, però només fins les 22h, ja que sino es molesten els veïns i no s'hi pot estar més tard fora.


A la planta 4 hi ha una saleta amb una tele enoooorme i unes cadires, on hi ha també reproductor de DVD's. L'altre dia van intentar mirar una peli que havien copiat del meu disc dur, ja que la tele té per llegir targetes SD, però no van trobar com funcionava, pel que ho han deixat. Avui han intentat grabar-ho en un DVD que han trobat per la cartera/maleta de la Sandra, però no sé si ha funcionat, ja que em sona que al grabar-se ha petat per estar molt ratllat o alguna cosa per l'estil....




Per acabar, us deixo un mapa amb les plantes que hi ha i què hi ha a cada planta, tot i que el més important ja us he ensenyat foto.


Així, en resum, el K's House està molt bé a vista, té internet a les habitacions (cosa que el Sakura no) i té més cobertura i va més ràpid, però hi ha coses com dutxa i ascensor que són molt millors en el Sakura. Així que pel preu que tenen (entre uns 2.500 i 3.000 yens si no recordo malament) estan molt bé i valen molt la pena.

Estem molt contents amb ells ^^

1 comentari:

loscullus ha dit...

Que Fashion el hostal! La veritat és que és del estiu del K'house de tokyo però més a lo grande :P

Ju.... m'entra la nostalgia al veure tots els temples que vaig visitar quan hi vaig anar jo... i una mica d'enveja de coses que no vaig veure jo i que són precioses!

Kyoto = Temples i més temples.