21 d’ag. 2009

Dia 27: Himeji, Nintendo i Fushimi Inari

Hola a tots! :)

Avui també hem fet poca cosa, però perquè hem marxat fins a Himeji (uns 50 minuts de camí en tren) per anar a veure simplement un castell, però que valia la pena.

Hem anat fins allà, anant a visitar el castell, que està igual que estava quan es va construir, ja que no s'ha reconstruit per culpa de la guerra.

Es podia visitar la torre principal del castell, que estava tota buida, menys alguna decoració, però estava prou bé.

Us deixo imatges del castell:





Moltes portes eren super petites, com a exemple aquesta, que la Laura s'ha posat davant per demostrar que fa menys de 1'70 m XDDD


Les teules tenien segells o decoracions, aquí hi ha una columna amb els símbols.




Fotos de la torre principal, amb 7 pisos, i la majoria estaven buits, sense les portes. Però era interessant veure algunes plantes, on tenien explicacions de què s'hi feia o bé amb decoració d'imitacions d'armes, com aquestes.


Des de la torre, hi havia vistes molt maques.




Maqueta amb tot Himeji i el castell.



Quan hem acabat, hem anat a un super a buscar el dinar, ja que ens esperaven 50 minuts de trajecte, pel que podíem dinar tranquilament al tren i així no se'ns feia tard després.

Quan hem tornat a Kyoto, alguns hem anat a l'edifici actual de Nintendo, tot i que ha estat simplement per fer la foto a l'edifici, ja que no es podia entrar pas.



Després ens hem dirigit al Fushimi Inari, que hi ha un caminet de portes Torii de 4 km de llarg. Com que hem arribat una mica tard, hem anat mig camí de dia i mig de nit. La idea és passar una bona estona, però hem estat les 2 hores que diuen que es triga en fer el trajecte.

Les vistes són moltes iguals, ja que només hi havia portes i més portes.... :P

Tot i això, és molt maco i val molt la pena, ja que a molts ens sonava la imatge de la peli de "memorias de una geisha".

Us deixo imatges del caminet :)






Imatge nocturna des de dalt del camí.


Per baixar era ja de nit i només veiem pels farolets que hi havia, tot i que en molts llocs no es veia gaire bé.



El caminet ens ha agradat molt, ja que ha valgut la pena anar de dia i nit conjunt, hem vist de les dues formes possibles. La única pega, és que feia moltíssima calor i estàvem tots suant, com diu la Laura, "com porcs" xDDD

Hi havia moltes pujades brusques que ens ha fet pensar en el Fuji i tot!!! Però hem resistit i hem fet tot el camí :)

Demà toca anar a Nagoya, on hi ha un castell al que no entrarem, i també un museu de robòtica que volem visitar. Farem poqueta cosa, ja que no hi ha gaire cosa a fer :P

Després quan ja tornem, anirem per la nit a Gion, a veure si podem veure alguna geisha en l'encreuament que s'indica com habitual de pas en les nit de cap de setmana ^^

Bona nit!!!!