15 d’ag. 2009

Dia 19: Hakone

Bona nit!

A veure si em dóna temps de fer el blog sencer avui....

Primer de tot, on em vaig quedar! A Hakone, estant al ryokan :D

A l'esmorzar, era a lles 8 del matí i també hi havia una quantitat enooorme de menjar... pel que menjant el que ens agradava i una mica d'arròs ja quedàvem plens, ja que de bon matí, massa menjar per començar el dia :(Després, vam anar al llac de Hakone, que es diu Ashi. Primer de tot vam agafar un vaixell que ens va portar a un telefèric per pujar a una muntanyeta amb un templet que hi havia al mig, i tot molt maco amb moltes vistes.


Al llac hi ha una porta torii, també.Al pujar al telefèric, ens vam adonar d'una gran sorpresa, i és que tot i estar nubladet, es podia veure el Fuji a distància :D

És la muntanya del fons de tot, coberta amb algun núvol.Un cop a la cima, ens vam fer alguna foto amb el Fuji, feina difícil, ja que feia moooolt de vent i cada dos per tres, es tapava per núvols que es posaven pel mig.A més de fer molt de vent, també hi havia molts núvols o boira que impedien veure res, fent que es tapés del tot el Fuji i que moltes zones semblés que donessin a res, ja que no es veia la continuació.
Al baixar vam tornar al punt d'inici i vam agafar un altre vaixell per anar a l'altra punta del llac, i els vaixells que hi havia eren vaixells pirates :P


Vam pujar a Owakudani, un volcà on fan uns ous durs que queden negres al fer-los amb sofre.

Hi ha una obsessió amb la Kitty a Japó, i fins i tot allà hi havia una Kitty que representava els ous negres.Aquest és el vaixell pirata de tornada, ja que n'hi havia dos.


Al tornar ens vam posar tots tumbats a una zona elevada que hi havia, ja que estàvem bastant cansats.


Va començar a pujar molta boira i no es veia res des del vaixell, fent que es quedés tot el cabell humit i la Laura es posés a fer "pelo Pantene" XDDVam tornar al ryokan i vam anar directes als banys per dutxar-nos, anant aquest cop als femenins, provant els exteriors i els interiors.

Al tornar ja teniem yukates nous, i aquest cop vaig agafar un de groc, que era igual que el de l'Eva.
Per sopar, vam menjar molt bé, ja que hi havia algo més de varietat i ens agradaven més coses, pel que vam estar molt més a gust.

Us deixo una foto dels plats inicials i dels plats buits al final :D (ja veureu que hi ha molts més plats al final que al principi jeje)Després, de nou als banys termals i al karaoke!!!! Allà al ryokan tenien karaoke, pel que vam estar allà una bona estona, provant diverses cançons i passant-nos-ho molt bé :D


Aquest llibre és el llibre de cançons disponibles, amb un gran repertori en anglès.