22 d’ag. 2009

Dia 28: Nagoya i caça de geishasBona nit!!!! :)

Avui hem fet més aviat poc, però el final del dia ha valgut la pena, ja que hem vist una geisha o maiko :D

Avui hem anat a Nagoya, on no hem fet res realment. Primer hem anat a veure el castell, però de lluny, ja que era igual que altres que ja hem vist i no anàvem a entrar.


Després hem anat passejant per una via tota plena d'arbres, per anar cap a un museu, que al final resulta que van treure per posar un banc, pel que ens hem quedat la meitat del grup que anàvem a visitar aquell museu sense veure'l, mentre els altres han passejat i compratAquestes dues imatges són d'un riu, que estava cobert totalment per vegetació, pel que no sabem realment que hi havia a sota, però era un pont de riu :P


Hi havia un carrer amb una replica de Hollywood, on ens ha fet gràcia que sortís el Julio Iglesias XD

La torre de televisió que hi havia, molt semblant a la torre de Tokyo, per variar.Hem anat a dinar a un centre comercial que hi havia a sota del carrer, on hem dinat pasta. Us deixo dues fotos, una del plat que hi ha de mostra a l'aparador del restaurant, i una altra del plat real que ens han posat. Podreu comprovar que aquí a Japó, els plats de les fotos són realment molt iguals als reals.
M'ha fet gràcia aquesta nòria, enganxada a un edifici.


Hem seguit caminant buscant el museu de robòtica inexistent, i hem passat per aquest carrer, que tot i que no ho sembli gaire a les fotos, era molt semblant al carrer de la Illa, a Maria Cristina (Barcelona).


Hem anat a un temple que es deia Osu Kannon, que a l'Osu li ha fet gràcia pel nom :P


Després, ja hem passejat pels carrerons comercials i mirat alguna cosa, anant després a un McDonald's a menjar un gelat.
Hem passat per un edifici que tenia una planta de venta de roba a pes, on per cada gram et cobraven per exemple 1 yen, però la roba era bastant lletja. Us deixo una foto del plànol de la planta.


En el McDonald's, crec que es pensen que els nois són tontos. La mostra? Aquestes dues imatges... una del lavabo dels nois, i una de les noies, on els nois tenen instruccions de com obrir la porta (cosa bàsica habitualment), mentre a les noies res xDJa quan hem acabat, hem anat de nou a Kyoto, dirigint-nos a Pontocho, per fer una caça de geishas, ja que teòricament hi ha un carrer on en passa alguna les nits dels caps de setmana. Hem anat avui i hem fet alguna foto.

Al tornar cap a l'hostal pel mateix carrer, hem vist una geisha o maiko!!!! :)

Al veure-la hem fet un "crit" i s'ha adonat, pel que ha començat a anar algo més ràpida i l'Osu i un altre estranger han començat a perseguir-la per fer-li una foto. No hi ha molt bona qualitat per les presses i tal, però algo és algo :D

Al tornar a l'hostal, hem vist un parking de cotxes de dues plantes. És graciós, així que us deixo una foto.Demà toca la última excursió, ja que anem a Hiroshima i després ja quedarà dia de compres, tornada a Tokyo, Disney i més compres :D

Ens veiem demà!

2 comentaris:

PublicidadJapón ha dit...

pobreta Geisha... quin ensurt s'ha donat!

MrBlonde ha dit...

Wala una geisha!!!

Mola l'edifici que barreja estil modern amb teulada antiga.