16 d’ag. 2009

Dia 21: Dia de rutes 1

Bones!

Escriuré poc, que avui hem arribat tard i tinc poc temps...

Us faig el resum d'ahir, dia 21 del viatge, que vam començar a fer rutes per Kyoto.

Les rutes consisteixen en fer caminets per on et vas trobant diferents temples, de manera que podem anar visitant la ciutat i a més visitar també temples importants i d'altres de macos o curiosos.

Com que no m'enrecordo molt bé ara dels noms, us deixo directament les fotos del primer dia, i a alguna concreta faig algun comentari.

El primer dia hem anat més aviat lents, ja que ens hem entretingut bastant en botigues i per poder menjar, ja que hem acabat dinant a les 5 de la tarda gairebé...

No hem fet tot el que volíem, però ja mirarem de fer-ho un altre dia, i sinó, no ve de dos temples, dels que ja hem visitat... :P

Aquestes són imatges del primer temple que hem visitat, que a dins hi havia una sala amb mil figures, realment molt maco. No es podien fer fotos dins, però les hem fet "d'estrangis", així que la qualitat de les figures és algo més dolenta per això :D









Un dels temples més famosos de Kyoto, conegut per ser on molta gent anava a suicidar-se jejeje


















Aquest temple tenia un montonàs d'escales... gairebé no s'acabaven!!! Però tenia una porta enorme, realment molt gran, i era molt maco.




Ens hem estat més de mitja hora buscant aquesta campana, que és la campana més gran d'aquí. Si us fixeu a la imatge del terra, les ones que surten són de quan la toquen, ja que crea ones i es queden dibuixades a la sorra.






Entrada a Gion, que vam anar a veure si veiem geishes, però no vam veure res, estava tot realment comercialitzat i era molt difícil trobar algo per allà.




Foto nocturna molt xula, fet amb el mode de cel estrellat.


Torna a ser tard, pel que el post d'avui amb el Daimonji ja l'explico demà, sorry :(

Tot molt maco i molt bé :)

Molts petons!!!!!