27 d’ag. 2009

Dia 32: DisneySea ^^

Bones tot i que sigui tard!!!!

Ahir vam arribar molt tard i amb tot no vaig poder actualitzar... que estava rebentada!!

Descripció: GENIAL

Va ser simplement genial i tot molt maco i increïble.

Com que hi ha un montonàs de fotos (com diu l'Osu he fet Ncentes, on N=6 :P), he decidit pujar-les a un àlbum de Picasa per trigar menys estona.

Bàsicament, explicar que hi ha dos parcs que estan junts, i un és el clàssic i l'altre és al que vam anar, el DisneySea.

La principal diferència és que el DisneyLand és com el que hi ha a París, mentre que l'altre és únic i no hi ha cap d'igual, pel que vam decidir anar allà, que París està a prop de Catalunya :P

Vam arribar i vam començar a fer fotos, ja que era tot preciós. Vam anar a totes les atraccions durant el dia, excepte les que veiem que eren més senzilles i no valien tant la pena, però totes eren molt maques.

Igual que a Port Aventura, hi ha zones en el parc, i aquí les que més em van agradar (lògicament) són les de La Sirenita i la d'Àrabia, amb Aladdin.

Quan vam arribar a La Sirenita, les "Disney-fanàtiques" volíem estar més estona (erem la Laura, Eva, Cristina i jo), pel que els altres es van separar per anar a veure altres atraccions, ja que allò no els cridava tant l'atenció.

Ens vam estar ben bé dues hores i mitja allà i després vam anar donant un volt per totes les altres, pujant a totes les atraccions pel camí, llàstima que una de les guapes estigués en reformes i no s'hi pogués pujar.

Vam anar fent així fins arribar al final de tot i després compres i més compres.

Ens vam reunir al final de tot a la porta per tornar junts i cap a dormir, ja que vam arribar a mitja nit.

Us deixo les fotos en un àlbum de Picasa, perquè veieu lo maco que era tot! I no us queixeu si hi ha moltes, que és una cinquena part del total casi XD


Petons!!!