9 d’ag. 2009

Dia 15: Compres

Bones!!!

Avui poca cosa. Ens hem llevat amb molta calma, per anar al mercat d'Asakusa d'aquí al costat a veure preus i coses per comprar, ja que aquesta setmana ja marxarem a Kyoto, i així tenim referències de preus per saber si comprar allà o no.

Jo avui no he comprat res, però he vist casi tot el que vull comprar, així que només farà falta comparar allà.

Hem anat pel mercat amb tranquilitat, separats per grupets segons el que volíem visitar.

Un cop hem acabat, l'Osu, Jenni, Alex i jo hem anat a Harajuku, per poder veure els frikis disfressats al pont típic, però ha resultat que no hi havia ningú, cosa que no entenem, ja que els diumenges són els dies típics per sortir al carrer.
Tot i això, hi havia molta gent que es dirigia cap a un pavelló que hi ha al costat, pel que suposem que hi havia algun concert o algo, pel que la gent estava allà i no on tocava :(


Al veure el plan, hem decidit anar a buscar unes Kitty's que volia l'Aku, que no hem trobat, però la Cristina ja ens ha dit que si que hi havia a una botigueta, així que provarem sort un altre dia, o si l'Alex s'acosta dimarts, li encarregaré que les compri.

Després hem anat a Shibuya, a fer-nos entendre amb la dependenta perquè no entenia la simple pregunta de que si el dia que agafem l'entrada plou o algo, si es pot canviar o si perdem el tiquet, arribant a la conclusió que si volem canviar de dia, hem de pagar 200 yens (uns 1'5 euros), pel que hem decidit agafar les entrades per dimarts, que hi ha un 40% de probabilitats de que plogui, tot i que demà com volíem anar, eren un 80%.

Així que ja tenim les entrades ^^

Us deixo una foto dels tres models que hi ha, jo em quedo la dels aliens de Toy Story :)


Després ja hem anat a Akihabara, a mirar botiguetes de nou i a passejar per allà, tornant molt d'hora a l'hostal, ja que l'Osu i la Jenni marxaven al cine a veure Hachiko, ja que dilluns és el cumple de la Jenni :)

Demà ha de ploure, pel que no podrem anar a Mitakesan com volíem :(
Hem preguntat què es pot fer plovent i només hi ha per fer mirar museus, així que les noies, que volien anar a algun museu, han planejat anar al museu nacional de Tokyo, que demà està obert, i així passem mig dia, ja que plovent poc més podrem fer...

Així que això és tot per avui...

Fins demà!