8 d’ag. 2009

Dia 14: Nikko

Bona nit!

Avui dia mig bo i mig dolent!

Avui ens hem llevat i hem anat a Nikko, i per la tarda volíem anar a un llac i a una cascada que hi havia allà al costat.

Per poder anar fins a Nikko, hem agafat un dels trens Shinkansen d'alta velocitat, aquí teniu una foto.



Hem arribat a Nikko i hem tingut problemes ja que no sabíem quin bus havíem d'agafar per pujar a la zona que volíem visitar, pel que al final hem optat per pujar caminant fins allà.

Una cosa que ens ha fet gràcia des del primer dia de Japó, és que els taxis tenen tots "mantillas de la abuela" en els seients, quedant rarillu....


Hem anat de l'estació als boscos on hi ha tot un conjunt de temples i zona molt maca, passant per altres estacions i caminets macos que alegren bastant la vista, ja que avui ha estat tot bastant de vistes naturals i de verd.



Just al principi del bosquet amb temples, hi havia un pont molt maco, on ens hem fet algunes fotos :)




Ens hem separat en dos grups, per una banda Alex, Jenni i Osu, i per l'altra tota la resta, ja que anàvem a ritmes diferents i volíem coses diferents. Així que els altres 7 hem seguit pel nostre compte, anant visitant els templets i tot el que hi havia per allà.



Per poder entrar a totes les coses, hi havia un pase que valia 1000 yens (uns 8 euros aprox) i podies visitar diferents templets sense pagar més. Només hi havia dues coses que havies de pagar a part, una és una tomba d'un gat dormint o una cosa similar, però hem cregut que era molt car pel que hi havia; i per altra banda una zona ben maca amb algun caminet molt maco, que era més barat.

Us deixo una foto del tiquet que ens han donat per entrar als temples, i fotos vàries de tot el matí que hem passat.




Aquesta imatge és part d'un decorat, havent molts records per comprar d'ells, ja que són molt famosos.








No es veu molt si no us fixeu, però és un cap d'un drac, que fa que de la montanya surti aigua de la seva boca. Realment molt maco.


Quan hem acabat ens hem reunit tots de nou, i ja començava a ploure. Hem dinat algo comprat en un super, i aquest cop he agafat uns espaguetis (que escalfen gratis) i una aigua. L'altre cosa pensava que era yogurt, però ha resultat ser gelatina :(



Després l'Osu i la Jenni s'han tornat a anar pel seu compte per veure unes figures, mentre la resta ens hem dirigit a la catarata que volíem visitar, amb la intenció de pujar un tros caminant per veure unes millors vistes. El problema? A mesura que anàvem pujant, la boira era més densa i més notable, fent que quan hem arribat a dalt, no es veiés gairebé res... :(

La primera foto és d'un cartell de publicitat que hi havia per allà a prop, i la següent com ho hem vist nosaltres. Realment molt tapat, i més quan en cinc minuts de diferència ja no es veia res de res.



Tot i això, hem aprofitat per comprar cosetes i l'Eva estava contenta per estar en mig de la natura ^^


Finalment, hem tornat a baix a l'estació, tornant tardet. Ens hem gastat bastant en el bus, ja que pujar i baixar ha costat gairebé 2000 yens (uns 16 euros) per no poder veure gairebé res al final...

Al tornar, hem passat per un "forn de pa" que resulta que aquí quan arriba el final del dia, fan descomptes del 20% en les pastes, per poder buidar la botiga el màxim possible i que no els quedi res, així que hem comprat el sopar del dia, o bé alguns l'esmorzar del dia següent.


Demà no toca gaire... bàsicament dia de compres. El plan és anar a mirar botiguetes o coses que ens interessen, per saber preus de cara a quan anem a Kyoto, comparar preus i saber si comprar.

Ens veiem demà!

Petons!

2 comentaris:

Gerard ha dit...

miriiiiiiiiiii!!!!
no mavia dunat compte k tavies nat!!!! xD
es broma, en el fons et trobu a faltar... en el fons...
xd
esperu k segueixi anant mb la resta del viatge ;)
ptoo!

PD: molt maca la katana de la fotu..tiriri xD

Werty ha dit...

Genial les mantilles de l'abuela xDDD

Un petonàs guapísima!!