11 d’ag. 2009

Dia 17: Més compres i mitja torre de Tokyo

Bona nit!

Avui teòricament havia de ploure, pel que no hem anat al Disney. Què ha passat? Que ha fet un dia boníssim i hauríem pogut anar perfectament... si és que ja és mala sort!!!

Ens hem despertat a la nit-matí ja que hi ha hagut un altre terratrèmol, però al moment que ha passat, hem seguit dormint.

Després ens hem llevat amb calma i ens hem dividit en 2-3 grups. El primer ha anat a un museu, i als que no ens feia tanta ilusió tornar a anar a un museu, hem decidit anar de compres o simplement a passar el dia per la ciutat. El "tercer grup" és l'Alex, que ha decidit seguir dormint xD

L'Alberto, Eva, Laura i jo hem anat al centre comercial d'ahir, per acabar de veure el que no ens va donar temps, i com que teníem els bocates pel Disney ja fets, hem dinat això, amb un super postre per part de la Laura i jo :D




De nou ens hem dedicat a fer fotos al lavabo, ja que si hi havia N portes, totes indicaven diferents tipus de lavabo... simplement increïble XD

Ara falta deduir quin tipus de lavabo és cadascun. A veure si ho endevineu :P





A més, també hi havia tocadors a part per si volies repassar-te XD


Després, hem anat al mercat d'Asakusa, perquè voliem comprar ja alguna coseta, ja que tindrem menys temps al tornar per culpa de no haver anat al Disney. Quan estàvem allà que acabàvem d'arribar, ens han trucat els del grup del museu per dir-nos que ells anàven cap a la torre de Tokyo i que a més, pel seu compte havien reservat ja els seients del tren de demà, així que els hem dit que ens esperessin i hem anat a buscar l'Alex, ja que estava a l'hostal i no tenia tampoc el seient del tren, així no es quedava sol.

Quan hem arribat a la torre de Tokyo hem vist que no estaven els altres, pel que hem hagut d'anar pel nostre compte i no hem pujat, ja que hem preferit anar un altre dia amb més calma.

Ens hem quedat a baix fent alguna foto, us deixo algunes. La primera és sense les llums enceses i després ja si que ho estan.




Així és com feiem les fotos, des del terra, fent el possible per posar el temporitzador i sortir tots jejeje.






La publicitat a Japó és increïble... tot un autobús de Hello Kitty :P



M'ha fet gràcia una super escala mecànica del metro, que tenia un trosset pla i tot perquè no hagis de caminar gens i no et cansis xD


Demà ja marxem a Hakone, per anar al ryokan :D

Espero tenir internet, però sino, estarem dos dies sense poder escriure res. Són dues nits allà i seguidament anirem a Kyoto, on també hauríem de tenir internet.

En cas contrari, ja ens veiem a la tornada a Tokyo!!!

Petons!

P.D. Els terratrèmols no han fet res, la tempesta tropical no ens ha afectat i tal. Així que tot va bé i no tenim mal temps!

3 comentaris:

Werty ha dit...

Guapaaa! em tenies preocupada amb lo del terretrémol! sort que esteu bé!

Per cert, les fotografies de les portes del wc són genials!!! xD

Un petonàs!!

Zalox ha dit...

Wola Mimi!!
Mare de Déu! Me llegit totes les entrades desde l'arrivada a Japó fins ara d'un tirón, en una hora! (Es que no hi ha gaire feina aquests dies jeje)

Es impresionant les voltes que heu donat, m'he quedat O_o! Quins llocs més macos en serio, son tant diferents d'aquí.. espero que malgrat els terratrémols, els huracans, la pluja i els mosquits us ho paseu molt i molt bè!! El Fuji és una maravella quina enveja!! Totes les fotos son una pa-sa-da, són molt maques i les teves explicacions fan casi casi com si estigués allá amb vosaltres. :D
Alé, a cuidar-se molt i que pugueu pujar aviat a la torre de Tokyo!
Ptns!
Jordi

Manuel Luis ha dit...

Uma viagem ao outro lado do mundo, fascinante,diferente mas belo. É uma sorte bem decidida. Boas aventuras.
(Deveria reduzir as fotos) Convido a espreitar,
batidasfotograficas.blogspot.com
onde tudo é natural e simples
Beijo,
Manuel Luís